вторник, октомври 19

ИЗОБРЕТЕНИ-мои вицове

Киркор и Гарабет са приятели. Гарабет отива в командировка, жена му го чака съблечена гола. Киркор решава да посети приятеля си и звъни на вратата. Жената на Гарабет, мислейки, че е мъжът й, изтичва да го посрещне. Но като вижда чуждия мъж, се смущава и бързо взема чифт обувки на съпруга си и се прикрива.
Развълнуван, Киркор изтичва вкъщи:
  -- Жено!! То бива, бива пози в секса, ама такава нещо не съм виждал още...   Гарабет целият влязъл вътре, само обувките му стърчат! 


Чапай и Петка на бойното поле. Не са яли няколко дни. По едно време Чапай вижда, че Петка дъвче нещо и му развиква:
    ---  Егоист!  Мислиш  само за себе си. 
 Примлясквайки, Петка  му отвръща:
    --- Моля те, не ме притеснявай, когато си пера чорапите!


Един българин отива в Япония на командировка и отсяда в суперлуксозен хотел. Всичко се задвижва от сензори. В хотелската стаят иска да отиде по голяма нужда, но не се справя с тоалетната врата и си свършва работата в  чорапа. Тъй като няма къде да го хвърли, вижда отворения прозорец, замята чорапа и го хвърля.
След като си тръгва, влиза японецът и вижда невероятна гледка:  цялата стая, стените, тавана са опръскани  с лайна. Изумен той възкликва:
    --- И ние си мислим, че сме напред в технологиите, ама тия българи са ни изпреварили.  Как си е въртял задника, за да направи това.
 Много просто -- на чорапа е имало дупки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар